076222-Ervaren-assistent-accountant-auditpraktijk-Amsterdam

Ervaren Assistent-Accountant (senior accountant) Auditpraktijk / Amsterdam

Vacature

Functie:  Ervaren assistent-accountant (senior accountant) auditpraktijk (VERVULD)
Regio / plaats:  Amsterdam
Contact:  Capabla
Referentienummer:  076222

Werkgever

Ons kantoor is een middelgroot, modern en ondernemend accountants- en belastingadvieskantoor met 80 ondernemende medewerkers en gevestigd in Amsterdam.

Zoals de persoonlijke band met cliënten erg belangrijk is, zo hanteren wij dit principe ook naar onze medewerkers. Jouw aanstaande collega’s typeren onze bedrijfscultuur als professioneel, informeel, open en ambitieus. Zo hebben we een open deuren beleid en werk je veel met managers en partners samen zodat je veel kunt leren.

Onze accountancy dienstverlening gaat verder dan de gebaande paden. Wij richten ons niet uitsluitend op de jaarrekening als verantwoordingsdocument van directie aan stakeholders, maar laten zeer zeker ook het toekomstig reilen en zeilen van onze opdrachtgever en haar financiële huishouding meewegen in onze aanpak.

Samen met onze opdrachtgever gaan we op zoek naar verbeteringen en optimalisaties van de administratieve organisatie en de interne beheersingsomgeving.

Onze accountants kennen de organisatie van de opdrachtgever, de sector waarin zij opereert en de specifieke financiële en bedrijfseconomische karakteristieken die daarbij horen. Met de modernste technieken in multidisciplinair verband ondersteunt een jong, dynamisch en hecht team van onze mensen de opdrachtgevers.

Functie

Voor onze auditpraktijk, bestaande uit 10 (assistent) accountants, zoeken wij een nieuwe collega. In je rol van ervaren assistent-accountant ben je mede projectverantwoordelijk voor een pakket van cliënten. Op een vrij zelfstandig niveau beantwoord je vragen van cliënten, voer je de controlewerkzaamheden uit en signaleer je mogelijkheden tot advies. Afhankelijk van de vraagstelling en de mogelijke opdracht die daaruit volgt, word je ook betrokken in dit traject (het is tenslotte jouw cliënt en jij signaleerde de mogelijkheid). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de facturatie en de tijdige afronding van opdrachten.

In de uitvoering van je werkzaamheden kan je terugvallen op meer ervaren accountants, die je ook zullen begeleiden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast neem je enkele minder ervaren assistent-accountants onder je hoede die je op jouw beurt weer begeleidt.

Profiel

Tenminste 4 jaar ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor en een (bijna) afgeronde RA-opleiding.

Geboden

Vanzelfsprekend bieden wij je marktconforme arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met jouw kwaliteiten. Afhankelijk van jouw ambitie en niveau van werken kan je redelijk vlot doorstromen naar een hoger functieniveau. Voor alle functies geldt dat wij jou verantwoordelijkheid en vrijheid in functie bieden.

Overig

  • Functienamen (synoniemen): Gevorderd Assistent-Accountant RA / Senior Consultant / Senior Assistent-Accountant
  • Aantal mensen op de vestiging: 61 – 80
  • Soort praktijk: Auditpraktijk (accountancy)
  • Ervaringsjaren: 4 – >
  • Uren: 32 – 40

———-

Klik hier om je bij Capabla te registreren en te solliciteren op deze of andere vacatures.

Capabla, see your talent

Capabla laat al je competenties zien en matcht bijpassende vacatures. Met het online-assessment van jouw persoon, kennis en ervaring in je functiedomein, match je jouw competenties met bijpassende banen in 3 stappen.