EY vacatures

Wat maakt EY zo bijzonder?

Ernst & Young EY AccountantsWil je aan de slag in de internationale organisatie van EY? Een carrière opbouwen met een team dat topprestaties levert voor opdrachtgevers wereldwijd? Samenwerken met collega’s die ideeën omzetten in daden? Met mensen en bedrijven die het verschil maken in de wereld van vandaag en morgen?

Dan is EY de juiste plek voor jou. Ontdek de EY-factor.

Jij komt op de eerste plaats

EY is een aantrekkelijke plek om te werken. Voor getalenteerde mensen. Mensen die optimaal samenwerken in wereldwijde teams. Daarom richten we ons op:

  • Het aantrekken van ambitieuze professionals die het maximale uit zichzelf willen halen. En onze opdrachtgevers helpen om hetzelfde te doen.
  • Het scheppen van een omgeving waarin we luisteren naar jouw mening. Waarbij je achtergrond – wat die ook is – als waardevol geldt.
  • Het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Om je carrière uit te bouwen en voor onze opdrachtgevers mooie resultaten te behalen.
  • Het geven van ondersteuning bij het effectiever omgaan met werk, opdrachtgevers, collega’s en de samenleving waarin je woont en werkt.

EY en Capabla

Om je te ontwikkelen moeten we weten wie je bent. Daarom gebruikt EY Capabla. Omdat Capabla jou het beste in kaart kan brengen. Dit klinkt misschien plastisch, maar in de praktijk ik het minder eng! Het is een online assessment afgestemd op de accountancy. Je krijgt zicht op jezelf en welke rol het beste op jouw lijf is geschreven. En daarmee kan Ernst & Young je de ontwikkelingsmogelijkheden bieden die jou in staat stellen om te groeien.

Capabla en andere werkgevers

Maar Capabla werkt voor meer werkgevers. Enkele voorbeelden van de andere werkgevers die Capabla gebruiken vind je op de volgende pagina. Wil je weten bij welke werkgever in de accountancy jij het beste past, maak dan gebruik van Capabla.