PwC Audit en Assurance vacatures

Zoek je een baan wij PwC?

PwC Audit en AssuranceWeet je nog niet precies waar en hoe je past? En of PwC überhaupt wel een werkgever voor jou is? Kom dan zelf tot de ontdekking. PwC gaat samen met jou op zoek naar wat voor jou het beste werkt!

Wat heb jij nodig om je werk goed en prettig te kunnen doen?

Het antwoord hangt waarschijnlijk af van je leefstijl en de fase van je carrière. PwC komt je tegemoet met moderne faciliteiten, techniek en aantrekkelijke regelingen.

Flexibel leven en werken

Waar en wanneer je werkt, kun je flexibel invullen. Mede dankzij je smartphone en andere technische hulpmiddelen die we je bieden. Voor ons telt het resultaat. Wil je meer thuiswerken, werk je liever vanuit een ander PwC-kantoor of wil je flexibeler zijn met je werktijden? Zolang je je wensen duidelijk en goed met je collega’s en leidinggevenden overlegt, is het aan jou hoe je je werk doet. Handig om files te vermijden, naar de sportschool te gaan, je kinderen op tijd naar school te brengen of iets voor jezelf te doen.

PwC en Capabla

Om te weten wat het beste voor jou werkt, is het belangrijk om te weten wie jij bent. Daarom gebruikt PwC Capabla. Omdat Capabla jouw persoon als beste in kaart kan brengen. Jijzelf komt er dan achter wie jij precies bent in een werkomgeving en hoe jij jezelf het beste kan ontwikkelen op basis van jouw ambities. En met dit uitgangspunt in het achterhoofd, kan PwC jou bieden wat je nodig hebt om je werk goed en prettig te kunnen doen.

Capabla en andere werkgevers

Maar Capabla werkt voor meer werkgevers. Enkele voorbeelden van de andere werkgevers die Capabla gebruiken vind je op de volgende pagina. Wil je weten bij welke werkgever in de accountancy jij het beste past, maak dan gebruik van Capabla.