Vermetten Accountancy vacatures

Zoek je een baan bij Vermetten Accountancy

Solliciteren bij Vermetten AccountancySamen met anderen iets creëren, hét verschil willen maken. Met die gedrevenheid is Vermetten Accountancy in 1995 ontstaan. Een passie die we vandaag de dag nog steeds hebben. De passie die heb jij en de kwaliteit van onze diensten houden we in stand door onszelf continu te verbeteren via permanente en actuele opleidingen. En door innovatieve concepten te ontwikkelen die direct voordeel bieden voor zowel jou als de klant. Maar ook door samen te werken met andere specialisten zoals advocaten, notarissen en communicatieadviseurs. Wij werken als één team snel, accuraat en doelgericht.

Innovatief bezig zijn. Dat is onze kracht. Dit vraag om collega’s die goed zijn in hun vak, maar die ook in staat zijn om los te breken van gebaande paden. Durf te denken, durf te doen.

Vermetten Accountancy en Capabla

Omdat innovatie de kracht is, gebruikt Vermetten Accountancy Capabla. Niet alleen omdat Capabla zelf innovatief is, maar vooral omdat Capabla in staat is om de kracht in mensen te ontdekken. Capabla is feilloos in staat om de kracht van sollicitanten zichtbaar te maken en dit te matchen met de vacatures. En de terugkoppeling van Capabla naar de sollicitant over zijn/haar kracht helpt de kandidaat volledig zicht te krijgen op de eigen sterke punten.

Vermetten Accountancy gebruikt de technieken van Capabla niet alleen voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers, maar ook intern worden de technieken ingezet. Zo krijgt iedere medewerker zicht op zijn/haar kracht en kan een specifiek ontwikkeltraject worden ingezet om deze kracht te behouden en uit te breiden. Daarom gebruikt Vermetten Accountancy Capabla.

Capabla en andere werkgevers

Maar Capabla werkt voor meer werkgevers. Enkele voorbeelden van de andere werkgevers die Capabla gebruiken vind je op de volgende pagina. Wil je weten bij welke werkgever in de accountancy jij het beste past, maak dan gebruik van Capabla.