Afgestudeerd Accountancy Student

(Bijna) afgestudeerd student accountancy en nu je eerste baan

En nu, voor een groot of klein accountantskantoor gaan werken? De grote kantoren zijn bekend door een college of bedrijfsbezoek, maar hoe zit het met de kleine kantoren; zou je daar als ex accountancy student passen? Of denk je bij een Big4 kantoor te willen werken, maar weet je niet of je daar past! Er is maar één manier om daar goed achter te komen.

Jouw best passende werkgever - werknemer

Capabla helpt je in het vinden van je eerste baan na afstuderen

Bij Capabla zie je namelijk wie je bent (soft skills), wat je kan (domein en hard skills) en waar je past (fit met de accountantskantoren die hebben aangegeven wie zij zoeken op basis van soft, domein en hard skills). Zet Capabla eens in en zie welke rollen jou passen, welke startfunctie jou op het lijf is geschreven en kom direct met de werkgevers in contact.

Ranking van passende banen voor afgestudeerde accountancystudenten

Als student een passende baan vinden is moeilijk

Pas afgestudeerd en dan je eerste baan vinden. Dat is niet makkelijk. Je hebt geen of nog maar weinig relevante werkervaring. Waarop word je door werkgevers geselecteerd? Op de juiste opleiding, maar vooral of je als persoon ook past in de functie en het bedrijf. En juist hierbij helpt Capabla jou. Via het assessment soft skills zie je welke rollen (functies) passen bij jouw persoonlijke en sociale vaardigheden. Zoals jij zelf het assessment doet, zo hebben werkgevers een vergelijkbaar assessment gedaan voor de te zoeken persoonlijkheid in de functie. En Capabla is in staat om met de matching-methodologie aan te geven hoe en in welke mate jouw persoonlijkheid past in de functie.

En na de soft skills, kan je ook jouw domein en hard skills meten. En deze drie skills tezamen vormen de feitelijk match tussen wie jij als afgestudeerd student met al jouw vaardigheden bent en degene die werkgevers zoeken.