Raising Rainmakers in Accountancy

Raising Rainmakers in Accountancy

Raising rainmakers in accountancyRaising Rainmakers in Accountancy: hoe zorg je er voor dat accountants de competentie van succesvol netwerken beheersen. Het antwoord is dat je hier vroeg mee moet beginnen, te starten bij de assistent-accountant.

Na jaren van intensieve technische opleiding, vinden vele accountants het moeilijk om hun aandacht te richten op het het cultiveren van klanten en het aantrekken van doorverwijzingen. Accountantskantoren kunnen strategieën toepassen die leren opkomend talent verder te kijken dan hun compliance-mentaliteit en op deze manier strategische kansen ontdekken die leiden tot nieuwe business.

Dit betekent dat jonge (assistent) accountants een plek moet hebben voor de antwoorden en ondersteuning om een robuuste netwerkidentiteit te ontwikkelen en vaardigheden te leren die ze nodig hebben om nieuwe opdrachten binnen te halen. Dit artikel gaat in op de uitdagingen van businessdevelopment en biedt state-of- the-art strategieën om accountantskantoren op het pad te brengen van raising rainmakers in accountancy te starten bij het begin van de carrière van de assistent-accountant.

Lees het volledige artikel Raising Rainmakers in Accountancy.

Ben je een goede rainmaker en registeraccountant, dan is deze vacature misschien op jouw lijf geschreven.

Heb je na lezing van het artikel ideeën? Deel ze hier online zodat anderen met jou kunnen meedenken.

1 reactie op ““Raising Rainmakers in Accountancy Voeg die van jou toe →

Reacties zijn gesloten. Je kunt geen nieuwe reacties toevoegen.